Ciorba de dovlecel cu naut si mazare

Printeaza

Ciorba de dovlecel cu naut si mazare din: dovlecei, ceapa, naut, morcov, mazare, lamie, sare, paste mici, ulei.

Ciorba_de_dovlecel_cu_naut_si_mazare

Ingrediente:

  •  2 dovlecei mari
  •  o legătură ceapă
  •  un morcov
  •  2 linguri năut fiert
  •  100 g mazăre
  •  sucul unei lămâi
  •  sare
  •  paste mici, după gust
  •  2 linguri ulei

Mod de preparare:

Intr-o oală cu doi litri de apă se pun la fiert ceapa tăiată mărunt, morcovuttrecut pe ră- zătoarea cea mică şi mazărea. Intr-o tigaie, se încinge uleiul $i se călesc 2 minute dovleceii tăiaţi cubulete, se adaugă năutul fiert, după care se pun în vasul de fiert cu tot cu ulei.

Se mai adaugă putină apă, se acoperă cu un capac si se lasă la fiert 20 de minute. Se pun si pastele si se mai lasă la fiert 10 minute. Se trage oala de pe foc, se adaugă sucul de lămâie si se potriveşte de sare.

Ciorba de dovlecel cu naut si mazare

Ciorba_de_dovlecel_cu_naut_si_mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.