Ciorba de fasole boabe cu cimbru
PrinteazaO reteta de ciorba de fasole boabe cu cimbru, ceapa, morcov, frunze de telina, pulpa de rosii si sare. Se serveste atat calda cat si rece.
- 300 g boabe de fasole
- o ceapă
- 2 morcovi
- două frunze de ţelină
- o ramură de cimbru
- 200 ml pulpă de roşii
- sare
Mod de preparare:
Fasolea se pune la înmuiat cu o seară înainte. A doua zi, se fierbe în două ape, apoi se scurge şi se pune în cea de-a treia apă împreună cu ceapa tocată, morcovul tăiat, frunzele de ţelină, ramura de cimbru şi sare, după gust.
Când fasolea este bine fiartă, se adaugă roşiile şi, după câteva clocote, se ia de pe foc. Ciorba poate fi servită caldă sau rece.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba de fasole boabe cu cimbru