Ciorba de fasole boabe cu suc de rosii

Printeaza

Ciorba de fasole boabe cu suc de rosii din: fasole, telina, suc de rosii, pastarnac, ceapa, ulei, sare, cimbru.

Ingrediente:Ciorba de fasole boabe cu suc de rosii

  • 250 g fasole nouă boabe (pestriţă)
  • frunze de ţelină
  • 1 l suc de roşii
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • ulei
  • sare
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Alegeţi fasolea bob cu bob, spălaţi-o şi lăsaţi-o câteva ore în apă rece. Schimbaţi apa, lăsaţi să clocotească 1 minut, aruncaţi apa şi umpleţi oala cu 2 litri de apă rece.

Când începe să fiarbă, adăuga un păstârnac şi 1 ceapă tăiate în două.

Fierbeţi acoperit 30 minute, săraţi, încercaţi bobul de fasole prin apăsare, puneţi 1 creangă de cimbru şi sare, iar când bobul se desface uşor adăugaţi sucul de roşii, 1 lingură cu ulei şi frunzele de ţelină tocate fin.

Lăsaţi să clocotească 1 min, potriviţi de sare, stingeţi focul. Serviţi cu pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.