Ciorba de fasole boabe

Printeaza

 Ciorba de fasole boabe

Ingrediente:Ciorba de fasole boabe

  • 400 g fasole uscată
  • 1ceapă
  • zarzavat de supă
  • cîţiva cartofi
  • 3 linguri de ulei
  • ziama de varză
  • sare
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Fasolea, după ce a fost muiată cîteva ore, se pune la fiert. Cînd începe să clocotească se schimbă apa şi se pune din nou la fiert în apă fierbinte.

Pe parcurs se pune ceapa tocată, uleiul şi zarzavatul tăiat cuburi, apoi cartofii tăiaţi cuburi şi foarte puţină sare.

Se termină cu zeama de varză, foarte puţină sare şi pătrunjelul tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.