Ciorba de fasole cu cimbru sau coriandru

Printeaza

Ciorba de fasole cu cimbru si coriandru din: ulei, ceapa, seminte de chimen, ardei iute, rosii, concentrat vegetal, fasole, boabe de porumb, ardei rosu si cimbru.

Ingrediente:Ciorba_de_fasole_cu_cimbru_sau_coriandru

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 ardie iute, tocat marunt
  • 800 g rosii in conserva
  • 500 ml concentrat vegetal
  • 400 g fasole fiarte sau din conserva bine scursa
  • 200 g boabe de porumb din conserva sau congelat
  • 1 ardei rosu, taiat felii
  • 3 ramurele de cimbru sau cateva fire de coriandru

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o oală încăpă­toare, pune ceapa, chimenul şi ardeiul iute şi căleşte-le jumătate de minut. Adaugă fâşiile de ardei şi căleşte încă 5 minute.

Adaugă roşiile scurse, concentra­tul vegetal şi lasă să dea în clocot, apoi fierbe la foc mic, 15 minute.

Adaugă fasolea şi boa­bele de porumb şi lasă pe foc mic încă 5 minu­te. Asezonează cu sare şi piper.

La final, ada­ugă cimbrul tocat sau coriandrul.

Ciorba de fasole cu cimbru sau coriandru

Ciorba_de_fasole_cu_cimbru_sau_coriandru

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ciorba de fasole este una din preferatele mele, dar eu nu pun cimbru in fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.