Ciorba de fasole cu costita si carnati

Printeaza

Ciorba de fasole cu costita si carnati din: fasole, ceapa, usturoi, dafin, patrunjel, rosii, morcov, ardei, costita, carnati, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Ciorba de fasole cu costita si carnati

  • 1/2 kg fasole uscată
  • 2 cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 4-5 roşii
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute
  • 2-3 cârnaţi
  • 200 g costiţă
  • sare
  • ulei
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Pune de seara fasolea la înmuiat în apă rece. A doua zi, pune-o la fiert şi schimbă-i apa de 3-4 ori.

După ce ai schimbat apa pentru ultima oară, adaugă 2 linguri cu ulei, ceapa tăiată, usturoiul pisat, foile de dafin, roşiile pasate, pătrunjelul tocat mărunt, morcovul dat pe râzătoare şi câteva feliuţe de ardei iute.

Lasă ciorba la fiert vreme de 2 ore, până se înmoaie fasolea, pune un praf de sare şi o jumătate de linguriţă cu boia dulce. Adaugă costiţa şi cârnaţii tăiaţi felii şi rumeniţi separat.

Mai lasă să dea într-un clocot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.