Ciorba de fasole cu urzici

Printeaza

Ciorba de fasole cu urzici din: fasole, ceapa, morcovi, ardei, ulei, bulion, foi de dafin, urzici.

Ingrediente:Ciorba de fasole cu urzici

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 cana bulion
  • 1 foaie de dafin
  • 1 mana buna de urzici
  • 2 lingurite condimente

 

Mod de preparare:

Căleşti bine ceapa cu ardeiul şi morcovii, pui fasolea şi stingi cu apă caldă. Laşi să fiarbă şi pui şi foi de dafin. Când fasolea e bine fiartă, pui şi o cană de bulion, 2 linguriţe de condimente şi adaugi urzicile, opărite şi tocate.

Poţi pune urzicile şi neopărite, bine spă­late şi tocate. Mai laşi să dea câteva clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.