Ciorbă de fasole păstăi

Printeaza

Ciorbă de fasole păstăi

Ingrediente:Ciorbă de fasole păstăi

  • morcovi
  • ceapă
  • ardei
  • păstăi de fasole
  • cimbru
  • pătrunjel
  • sare
  • boia
  • condimente
  • 1 ou
  • smântână

 

 

Mod de preparare:

Tai morcovii şi ardeii cubuleţe, toci ceapa şi apoi le căleşti în ulei cu puţină boia. Torni apă şi le laşi să fiarbă, apoi adaugi fasolea tăiată, cimbrul, sarea şi puţine condimente.

Când e gata adaugi pătrunjelul tocat, tragi oala de pe foc şi dregi ciorba cu ou şi cu smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.