Ciorbă de fasole si varză roşie

Printeaza

Ciorbă de fasole si varză roşie

reţetă ungurească

Ingrediente:Ciorbă de fasole si varză roşie

  • 1 varză roşie mică
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • mărar
  • 300 g fasole uscată fiartă cu o zi înainte
  • 1 lingură pastă de roşii
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apă, pui la fiert varza tocată, cartofii tăiaţi cubuleţe, ceapa şi mărarul. Laşi la foc mic 20 de minute, adaugi fasolea fiartă, pasta de roşii, sare şi piper după gust şi laşi să mai dea două-trei clocote. O aduci la masă garnisită cu pătrunjel verde tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.