Ciorba de fasole verde cu bors
PrinteazaCiorba de fasole verde cu bors din: apa, bors, morcov, ardei, ceapa, rosii, pastarnac, telina, fasole verde, sare.
- 2l apă
- 500 ml borş
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 ceapă
- 2 roşii
- 1 păstâmac
- 1/2 rădăcină ţelină
- 500 g fasole verde
- sare
Mod de preparare:
Toci legumele şi pui morcovul, ceapa, păstârnacul şi ţelina la fiert în apă cu sare. După ce au fiert 10-15 minute, adaugi fasolea, ardeiul şi roşiile descojite şi mai laşi să fiarbă încă 10 minute.
Fierbi borşul separat şi, după ce a dat în câteva clocote, îl torni în oală şi mai laşi să fiarbă 5-10 minute. Potriveşti de sare.
Pofta buna!