Ciorba de fasole verde cu bulion
PrinteazaCiorba de fasole verde cu bulion din: fasole verde, morcovi, telina, bulion, ceapa, verdeata.
- 800 g fasole verde
- 3 morcovi
- 1 ţelină
- 1 păstârnac
- 3 cepe
- câteva linguri de bulion
- pătrunjel verde şi frunze de ţelină tocate
- ulei
- sare
- cimbru
Mod de preparare:
Se curăţă şi se spală toate legumele. Ceapa, morcovul, păstârnacul şi ţelina se toacă cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare, cimbru şi ulei. Se adaugă apoi fasolea verde ruptă în 2-3 bucăţi.
După 30 de minute de fiert, se adaugă roşiile tăiate mărunt sau bulionul. Se mai lasă 15-20 de minute la fiert, apoi se opreşte focul, se potriveşte de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-fasole-verde-cu-bulion html