Ciorba de fasole verde cu bulion

Printeaza

Ciorba de fasole verde cu bulion din: fasole verde, morcovi, telina, bulion, ceapa, verdeata.

Ingrediente:Ciorba de fasole verde cu bulion

  • 800 g fasole verde
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 3 cepe
  • câteva linguri de bulion
  • pătrunjel verde şi frunze de ţelină tocate
  • ulei
  • sare
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală toate legumele. Ceapa, morcovul, păstârnacul şi ţelina se toacă cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare, cimbru şi ulei. Se adaugă apoi fasolea verde ruptă în 2-3 bucăţi.

După 30 de minute de fiert, se adaugă roşiile tăiate mărunt sau bulionul. Se mai lasă 15-20 de minute la fiert, apoi se opreşte focul, se potriveşte de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-fasole-verde-cu-bulion html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.