Ciorba de fasole verde

Printeaza

Ciorba de fasole verde 

Ingrediente:Ciorba de fasole verde

  • 2 l apă
  • 1 l borş
  • zarzavat de supă
  • 500 g fasole grasă
  • verdeaţă
  • 1 ardei gras
  • 3 roşii mijlocii
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Într-o oală cu apă clocotită, se pun la fiert un morcov, un pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Se adaugă fasolea tăiată în bucăţi, verdeaţă, cozi de ceapă verde, un ardei gras, toate tăiate mărunt, şi roşiile curăţate de seminţe.

Când este aproape gata, se adaugă borşul fiert separat şi strecurat. Se potriveşte de sare. Se poate servi simplă sau dreasă cu ou şi smântână.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. E buna ciorba de fasole verde.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.