Ciorba de fasole
PrinteazaCiorba de fasole
- 500 g fasole fierte
- 2 cepe tocate mărunt
- 1 lingură de pastă de tomate
- 1 legătură de mărar
- 75 ml ulei
- 2 legături de leuştean
- 100 g tăiţei fierţi
- 1linguriţă de cimbru mărunţit
- 1 morcov ras
- 2 ardei tăiaţi
- 1 lingură de Borş Magic
- 1 linguriţă din Secretul Gustului
Mod de preparare:
Punem în cratiţă uleiul, ceapa, morcovul şi ardeii, lăsăm la călit, timp de cinci minute, apoi adăugăm pasta de tomate şi stingem cu 3 l de apă.
Când legumele sunt fierte, adăugăm fasolea, fierbem timp de zece minute, după care adăugăm tăiţeii fierţi, iar la urmă, punem verdeaţa tocată, borşul, sare şi piper după gust.
Pofta buna!