Ciorbă de gască acrită cu zeamă de varză

Printeaza

Ciorbă de gască acrită cu zeamă de varză

Ingrediente:Ciorbă de gască acrită cu zeamă de varză

  • măruntaiele unei gâşte
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 3 cartofi
  • 4-5 roşii din con­servă
  • zeamă de varză
  • 1 legătură pătrunjel
  • leuştean uscat
  • 1 ou
  • 1 mână de fidea
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Pui măruntaiele la foc cu puţină apă şi sare. Când zeama a dat în clocot, iei spuma şi mai completezi cu apă. Tai apoi ceapa mărunt, morcovii, cartofii îi adaugi în oală şi laşi la fiert până se înmoaie.

După ce au fiert bine toate, pui roşiile tăiate mărunt, zeama de varză şi fideaua. Potriveşti gustul de sare şi mai dai ciorba în câteva clocote.

La final, pui pătrunjelul şi leuşteanul tăiate mărunt şi după aceea iei oala de pe foc şi o dregi cu oul bătut.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.