Ciorba de gogosari

Printeaza

Ciorba de gogosari din: gogosari, morcovi, ceapa, patrunjel, orez, sare, verdeata, rosii, smantana.

Ingrediente: Ciorba de gogosari

  • 6-7 gogosari mari
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 radacini de patrunjel
  • 50 g de orez
  • sare
  • verdeata
  • 3-4 rosii
  • smantana

Mod de preparare:

Toate legumele se spala, se taie cubulete si se inabusesc intr-o ceasca cu apa. Se adauga apoi apa pentru ciorba si lasam sa dea un clocot, dupa care adaugam rosiile curatate de pielite si orezul ales si spalat.

Mai lasam sa fiarba 10-15 minute si potrivim de sare dupa care servim cu verdeata si smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.