Ciorba de legume cu rasol de vita
PrinteazaCiorba de legume cu rasol de vita din: rasol de vita, ceapa, morcovi, cartofi, fasole, naut, rosii in bulion, ulei, concentrat de legume, bors, piper, patrunjel.
- 2 bucăţi rasol de vită
- 1 ceapă mică 1-2 morcovi
- 3-4 cartofi
- 1/2 cutie fasole păstăi
- 2-3 linguri năutdin conservă
- 2 linguri roşii în bulion
- ulei de măsline
- concentrat de legume
- borş concentrat, cu smântână
- piper
- 2 linguri smântână
- pătrunjel proaspăt
Mod de preparare:
In oala de ciorbă pui la fiert apă şi bucăţile de carne pentru 45 de minute.
Ceapa o toci mărunt şi o pui la călit în ulei de măsline, împreună cu morcovul tăiat rondele, după care le pui în oala de ciorbă. Cartofii îi tai cuburi, apoi îi pui şi pe ei la fiert. Fasolea păstăi şi năutul le pui aproape de sfârşit, când celelalte legume sunt fierte.
Adaugi condimentele, după gust, borşul şi cele 2 linguri de roşii în bulion. La final, smântână o amesteci bine cu zeama din ciorbă şi torni amestecul în oala luată de pe foc.
Presari pătrunjel tocat mărunt şi acoperi oala cu capac.
Pofta buna!
Foarte buna ciorba de legume