Ciorba de legume cu rasol de vita

Printeaza

Ciorba de legume cu rasol de vita din: rasol de vita, ceapa, morcovi, cartofi, fasole, naut, rosii in bulion, ulei, concentrat de legume, bors, piper, patrunjel.

Ingrediente:Ciorba de legume cu rasol de vita

  • 2 bucăţi rasol de vită
  • 1 ceapă mică 1-2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 cutie fasole păstăi
  • 2-3 linguri năutdin conservă
  • 2 linguri roşii în bulion
  • ulei de măsline
  • concentrat de legume
  • borş concentrat, cu smântână
  • piper
  • 2 linguri smântână
  • pătrunjel proaspăt

 

Mod de preparare:

In oala de ciorbă pui la fiert apă şi bucăţile de carne pentru 45 de minute.

Ceapa o toci mărunt şi o pui la călit în ulei de măsline, împreună cu morcovul tăiat rondele, după care le pui în oala de ciorbă. Cartofii îi tai cuburi, apoi îi pui şi pe ei la fiert. Fasolea păstăi şi năutul le pui aproape de sfârşit, când celelalte legume sunt fierte.

Adaugi condimentele, după gust, borşul şi cele 2 linguri de roşii în bulion. La final, smântână o ames­teci bine cu zeama din ciorbă şi torni amestecul în oala luată de pe foc.

Presari pătrunjel tocat mărunt şi acoperi oala cu capac.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.