Ciorba de linte cu otet si usturoi

Printeaza

 

 

O reteta gustoasa de ciorba de linte din: ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, otet si cimbru.

Ingrediente:Ciorba de linte cu otet si usturoi

  • 1 cană linte înmuiată cu o zi înainte
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri oţet
  • 2 l apă
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Pui apa la fiert şi, când clocoteşte, adaugi uleiul, ceapa şi usturoiul întregi şi sare după gust. Fierbi apro­ximativ 15 minute, apoi scoţi ceapa şi usturoiul.

Adaugi lintea şi mai fierbi 20 de minute. Când este gata, pui oţetul şi sare, dacă mai este necesar şi mai fierbi 5-10 minute. Este bună şi caldă şi rece, cu cimbru presărat deasupra.

 

Pofta  buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.