Ciorba de loboda cu iaurt si hrean
PrinteazaCiorba de loboda cu iaurt si hrean din: loboda, ceapa, morcov, bors, ou, supa, iaurt, hrean, usturoi, leustean, sare si piper.
- 600 g loboda
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 500 ml bors
- 1 ou
- 2 l supa
- 100 ml iaurt
- 1/2 lingurita hrean ras
- 6 catei de usturoi
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Alegi loboda, o speli şi o tai fâşii. Cureţi ceapa şi o toci mărunt. Cureţi morcovul şi îl dai pe răzătoarea mică. în 2 I de supă pui la fiert loboda, ceapa şi morcovul.
Când sunt fierte, pui borşul fiert separat. Baţi oul cu iaurtul, hreanul, usturoiul pisat şi puţină zeamă şi torni în oală.
Potriveşti gustul de sare şi piper şi, după un clocot, iei oala de pe foc şi presari leuştean tocat.
Ciorba de loboda cu iaurt si hrean
Pofta buna!