Ciorba de loboda cu iaurt si hrean

Printeaza

Ciorba de loboda cu iaurt si hrean din: loboda, ceapa, morcov, bors, ou, supa, iaurt, hrean, usturoi, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba_de_loboda_cu_iaurt_si_hrean

  • 600 g loboda
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 500 ml bors
  • 1 ou
  • 2 l supa
  • 100 ml iaurt
  • 1/2 lingurita hrean ras
  • 6 catei de usturoi
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegi loboda, o speli şi o tai fâşii. Cureţi ceapa şi o toci mărunt. Cureţi morcovul şi îl dai pe răzătoarea mică. în 2 I de supă pui la fiert loboda, ceapa şi morcovul.

Când sunt fierte, pui borşul fiert sepa­rat. Baţi oul cu iaurtul, hreanul, usturoiul pisat şi puţină zeamă şi torni în oală.

Potriveşti gustul de sare şi piper şi, după un clocot, iei oala de pe foc şi presari leuştean tocat.

Ciorba de loboda cu iaurt si hrean

Ciorba_de_loboda_cu_iaurt_si_hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.