Ciorba de miel cu praz si bors
PrinteazaCiorba de miel cu praz si bors din: carne de miel, praz, morcov, telina, leuştean, sare, bors, fasole rosie.
Ingrediente:
- 1/2 kg carne de miel
- 1 fir de praz
- 1 morcov
- 1/2 telină
- 1 legătură leuştean
- sare
- 500 ml bors
- opţional, o mână de fasole roşie prefiartă, pentru un gust special
Mod de preparare:
Pui carnea la fiert şi, după ce a dat un clocot, arunci apa. Aşezi din nou la fiert în apă cu sare şi iei spuma. Când se desprinde cu uşurinţă de pe oase, o scoţi si o dezosezi.
Toci prazul (numai partea albă), morcovul şi ţelina şi le pui în zeama de carne. Când s-au înmuiat, torni borşul, fiert în prealabil, şi adaugi carnea dezosată împreună cu fasolea prefiartă. Mai laşi pe foc 15 minute, dai deoparte şi presari leuşteanul tăiat fin.
Ciorba de miel cu praz si bors
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-miel-cu-praz-si-bors html
Foarte buna ciorba de miel