Ciorba de miel dreasa cu smantana
PrinteazaCiorba de miel dreasa cu smantana din: coaste de miel, apa, morcov, radacina de patrunjel, cartofi, ceapa, orez, galbenus, smantana, bors, patrunjel, leustean si sare.
- 1 kg coaste de miel
- 2 l apă
- 1 morcov
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 4 cartofi
- 1 ceapă
- 3 linguri cu orez
- 1 gălbenuş
- 2 linguri cu smântână
- 1 l borş
- pătrunjel
- leuştean
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea în bucăţi și pune-o la fiert în apă cu sare. Lasă să dea într-un clocot, două și adună spuma. Adaugă morcovul, rădăcina de pătrunjel și ceapa tăiate mărunt. Când legumele sunt aproape fierte, pune cubuleţele de cartofi și orezul.
La final, acrește cu borșul fiert separat. Drege ciorba cu smântâna bătută cu gălbenușul și aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
Ciorba de miel dreasa cu smantana
Pofta buna!
Buna ciorba, asta o sa fac si eu