Ciorba de naut cu coriandru verde

Printeaza

Ciorba de naut cu coriandru verde din: boabe de naut, fasole, morcov, telina, patrunjel, ceapa, rosii, costita, sare, piper, ulei, coriandru.

Ingrediente:Ciorba de naut cu coriandru verde

  • 200 g boabe de năut
  • 150 g fasole roşie boabe
  • un morcov
  • un sfert de ţelină
  • o rădăcină de pă­trunjel
  • două cepe
  • 4 roşii
  • 250 g cos­tiţă afumată
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei
  • pătrunjel
  • coriandru verde

 

Mod de preparare:

Faso­lea şi năutul se pun la înmuiat cu o seară înainte, se clătesc şi se lasă la fiert în doi litri de apă. Morcovul, ţeli­nă, rădăcina de pă­trunjel şi ceapa se taie cubuleţe şi se pun într-o tigaie.

Se adaugă ceapa tocată, uleiul, sa­rea şi piperul. Se călesc pînă se în­moaie, se pun pes­te ingredientele din oală şi se lasă pînă cînd sînt aproape fierte.

Se pun roşiile date pe râzătoare, se adaugă costiţa tăiată felii şi se mai fierbe 15 minute. Se presară verdeaţă tocată şi se opreşte focul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.