Ciorba de naut cu fasole verde

Printeaza

Ciorba de naut cu fasole verde din: naut, ceapa, praz, morcov, pulpa de rosii, ulei, usturoi, fasole verde, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Ciorba de naut cu fasole verde

  • 200 g boabe de năut
  • 1 ceapă
  • 1 fir de praz (partea albă)
  • 1 morcov
  • 6 linguri pulpă de roşii tocate
  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • 100 g fasole verde
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Pui năutul la înmuiat cu o seară înainte, iar a doua zi scurgi apa, îndepărtezi cojile, clăteşti şi fierbi în apă cu sare.

Când năutul este aproape moale, adaugi ceapa tocată, morcovul tăiat bucăţi, usturoiul feliuţe, fasolea verde, prazul tăiat rondele, sarea şi piperul, uleiul şi laşi să fiarbă, într-o oală cu capac, 35 de minute.

Adaugi pulpa de roşii. Mai ţii pe foc 10-15 minute, apoi dai deoparte. Serveşti caldă, decorată cu busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.