Ciorba de pasare cu legume

Printeaza

Ciorba de pasare cu legume din: carne de pasare, morcov, patrunjel, telina, ceapa, ardei, fasole verde, cartofi.

Ingrediente:Ciorba de pasare cu legume

  • 400 g carne de pasare
  • morcov
  • patrunjel
  • telina
  • ceapa
  • ardei
  • fasole verde
  • cartofi
  • bors
  • verdeata

 

Mod de preparare:

400 g carne de pasare se fierb inabusit la foc mic, cu legume (morcov, patrunjel, telina, ceapa, ardei, fasole verde, 1-2 cartofi).

Carnea fiarta se toaca marunt, se amesteca din nou cu supa si legumele, se mai continua fierberea 10 minute, adaugandu-se 2 rosii curatate de coaja.

La sfarsit se adauga bors si verdeata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.