Ciorba de pasare cu zeama de varza
PrinteazaCiorba de pasare cu zeama de varza din: came de pasăre (pui, curcan), morcovi, telina, cartofi, ceapa, zeama de varza, ulei, sare, verdeata.
- 1/2 kg came de pasăre (pui, curcan)
- 2 morcovi
- 1/2 ţelină
- 2 cartofi mari
- 1 ceapă
- 1/2 l zeamă de varză
- ulei
- sare
- verdeaţă
Mod de preparare:
Spală carnea, îndepărtează pieliţele şi porţioneaz-o. Pune-o la foc mic, în trei litri de apă rece. Lasă carnea să fiarbă cu capac şi ia spuma din când în când.
Intre timp, curăţă, spală şi taie legumele în cuburi. Căleşte-le pe toate într-un pic de ulei, apoi adaugă-le în oala de ciorbă.
Lasă-le să fiarbă până se înmoaie. Toarnă zeama de varză fiartă separat, presară verdeaţă şi sărează dacă e nevoie.
Ciorba de pasare cu zeama de varza
Pofta buna!
Foarte buan ciorba de pasare