Ciorba de pasat

Printeaza

Ciorba de pasat

Ingrediente:Ciorba de pasat

  • 1 ceaşcă păsat
  • 1 litru zer acru
  • sare
  • mai multe frunze de ţelină, sfeclă, gulie, rubarbă, lobodă, ştevie, ceapă verde, usturoi verde, salată verde, mărar, pătrunjel, leuştean şi ce mai e verde în grădină sau pe câmp şi se mănâncă

 

Mod de preparare:

Se fierbe păsatul în 2 1 apă.Se grijeşte bine verdeaţa, adică se spală, se curăţă de cotoare, coji şi se toacă.

Când s-a muiat porumbul se adaugă zerul,după primele clocote se adaugă şi verziturile tocate, sarea şi se mai fierbe 1 sfert de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.