Ciorbă de perişoare cu oase afumate
Printeaza
Pui 2-3 oase afumate şi spălate bine la fiert şi după ce a dat zeama în 2-3 clocote, adaugi ceapa tocată şi 2-3 linguri de zarzavat. Laşi totul să fiarbă circa 20 de minute, timp în care prepari perişoarele.
Pui la înmuiat în apă ;aldă 4 linguri de orez. Treci prin maşina de tocat 1/2 kg carne de porc, apoi o amesteci cu orezul înmuiat şi scurs bine, cu 1 legătură de verdeaţă tăiată mărunt, un ou şi o ceapă tocată.
Potriveşti gustul de sare şi piper şi formezi perişoare cărora le dai drumul în ciorbă şi pui şi o linguriţă de condiment tip Delikat. Separat, căleşti 2 roşii tăiate mărint, de la sare sau din bulion, pe care le adaugi apoi la fiertura din oală. In loc de borş sau zeamă de varză, eu acresc ciorba cu mult lapte prins şi iese foarte gustoasă.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba de perisoare cu os afumat
- ciorba de perisoare cu oase afumate