Ciorba de perisoare cu verdeturi

Printeaza

Ciorba de perisoare din: carne de vita, morcov, patrunjel, telina, franzela, suc de rosii, lamaie, leustean, sare.

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu verdeturi

  • 100 gr. carne de vaca
  • 1/2 buc. morcov
  • 1/2 buc. patrunjel
  • o felie telina
  • o lingurita orez
  • 1/4 felie franzela
  • 2 linguri suc de rosii
  • o lingurita zeama de lamiie
  • o legatura leustean
  • sare

Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul taiat marunt in apa cu sare si, cind este gata, se adauga perisoarele, orezul fiert,
sucul de rosii si, la urma, leusteanul tocat.

Perisoarele se prepara din carnea tocata, miezul feliei de piine muiat in apa, un virf de lingurita leustean.
Se serveste cu zeama de lamiie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.