Ciorba de perisoare din peste (cod)

Printeaza

Ciorba de perisoare din peste (cod)

Ingrediente:

  • 300 g file de cod
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 felie de pâine albă
  • 1 cană bulion sau 3 roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl fierbi în apă şi când e gata scoţi şi-l laşi deoparte. Cureţi ardeiul, morcovul şi ceapa verde, le tai mărunt şi le pui la fiert în zeama rămasă de la peşte.

Cât timp fierb acestea pregăteşti perişoarele. Treci peştele fiert prin de tocat, o amesteci cu pâinica înmuiată în apă şi tă bine, oul şi pătrunjelul tocat.

Formezi perişoarele care le adaugi în oală, torni şi bulionul (sau roşiile date pe razatoare) si lasi sa fiarba. Când perişoarele se ridică la suprafaţă ciorba e gata. O dai deoparte şi presari verdeata tocata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.