Ciorba de peste afumat si scoici
PrinteazaCiorba de peste afumat si scoici
- 30 scoici
- 300 g peşte afumat
- 1 l zeamă de peşte
- 3 ardei graşi
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 /2 telină
- 1 păstarnac
- 1 legătură pătrunjel
- 1 lingură de bulion
- 1/2 lămaie
Mod de preparare:
Zarzavatul tăiat julien se fierbe timp de 20 minute cu zeama de peşte, sare, piper pisat, bulionul.
Se pun apoi scoicile, peştele afumat, tăiat bucăţele şi cimbrul şi se mai fierbe 12-15 minute la foc domol.
Se termină cu zeama de lămaie şi verdeaţa tocată. Separat se servesc mici pateuri cu raci sau peşte.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de peste afumat
Imi place ciorba de peste. Sa fac maine o ciorba de peste afumat si scoici.