Ciorba de peste cu cartofi

Printeaza

Ciorba de peste cu cartofi din: peste, morcovi, ceapa, cartofi, rosii, ardei gras, radacina de patrunjel, leustean, ardei iute, marar, sare si bors.

Ingrediente:Ciorba_de_peste_cu_cartofi

  • 1 kg peste
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras mic
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • bors dupa gust

 

Mod de preparare:

Taie marunt ceapa, radacina de patrunjel si morcovii. Pune legumele sa fiarba in apa cu sare. Dupa 20 de minute, pune cartofii taiati cubulete, ardeiul ri soriile marunt. Lasa sa fiarba 10 minute, adauga pestele curatat si taiat in bucati.

Cand legumele si pestele s-au fiert, acreste cu bors, dupa gust. La sfarsit presara vedeata tocata marunt si serveste cu ardei iute.

Ciorba de peste cu cartofi

Ciorba_de_peste_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.