Ciorbă de peste cu hribi

Printeaza

O reteta foarte simpla de ciorba de peste cu ceapa, hribi uscati, zeama de varza si piper.

Ingrediente:Ciorbă de peste cu hribi

  • 1 kg de peşte
  • 3-4 cepe mari
  • 200 g hribi uscaţi
  • 2 l zeamă de varză
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Pui zeama de varză în oală şi mai adaugi 2 l de apă. Adaugi ceapa tăiată peştişor şi laşi să fiarbă. Speli hribii şi îi adaugi în oală.

Când s-au înmuiat bine ceapa şi hribii, pui peştele curăţat şi spălat bine.

Mai laşi să fiarbă 10-15 minute, pui piper după gust şi ciorba e gata. Gustul acrişor trebu­ie să-l dea zeama de varză.

Poţi servi ciorba atât caldă, cât şi rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.