Ciorba de peste cu lamaie

Printeaza

Ciorba de peste cu lamaie din: crap, ardei, cartof, ceapa, morcov, pastarnac, telina, rosii in bulion, marar, sare.

Ingrediente:Ciorba de peste cu lamaie

  • capul şi coada unui crap
  • 2 ardei graşi
  • un cartof
  • 2 cepe
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • 2 felii dintr-o rădăcină de ţelină
  • 2 roşii în bulion sucul a două lămâi
  • marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Toate zarzavaturile se curăţă şi se pun la fiert întâi rădăcinoasele. După ce acestea s-au pătruns se adaugă ceapa şi ardeii.

Se lasă şi acestea să fiarbă şi se adaugă roşiile şi cartoful curăţat şi tăiat cubuleţe. Se lasă să dea un clocot, se diminuează focul şi se pune peştele.

Se mai lasă 10 minute la foc, se trage deoparte şi se acreşte cu suc de lămâie. Se potriveşte gustul de sare şi se aduce cu mărar la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.