Ciorba de peste cu legume (crap)

Printeaza

Ciorba de peste cu legume din: peste, apa, orez, telina, patrunjel, ceapa, ardei dulce, rosii, bors, usturoi, foi de dafin, sare, piper, leustean si verdeata.

Ingrediente:Ciorba_de_peste_cu_legume

  • peşte 600-800 g – crap
  • 6 pahare apă
  • 3 linguri de orez
  • ½ rădăcina ţelină
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 3 cepe
  • 1 ardei dulce
  • 4 roşii
  • 2 pahare de borş acru
  • 1-2 căţei de usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper negru boabe
  • leuştean
  • 1 lingură de verdeaţă tocată

 

Mod de preparare:

Peştele spălat şi curăţit se taie bucăţi. Capul, coada, spinarea tăiată se pun la fiert în apă rece, se adaugă sare, se fierbe la foc mic timp de 5 minute, scotandu-se spuma. Apoi se pun rădăcina de pătrunjel, ţelina, morcovul, ceapф şi se fierb timp de 30-40 minute. Bulionul se strecoară.

Se pune iar la foc, când începe a fierbe se adaugă restul legumelor tăiate, orezul şi se fierbe până ce este pe jumătate gata. Se pun bucăţile de peşte, se toarnă borş şi se fierbe fără să clocotească tare. Se adaugă leuştean, sare, piper, foi de dafin şi usturoi pisat, se mai lasă 2-3 minute.

Ciorba de peste cu legume

Ciorba_de_peste_cu_legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de peste cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.