Ciorba de peste cu stevie

Printeaza

Ciorba de peste cu stevie din: file de cod, stevie, morcov, apa, patrunjel, telina, ceapa verde, usturoi verde, ardei, orez, lamaie, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Ciorba de peste cu stevie

  • 2 fileuri de cod sau altfel de peşte
  • 2 legături ştevie
  • 2 1/2 I apă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1/2 ţelină mică
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1/2 ardei roşu
  • 1 lingură orez
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper negru fin măcinat
  • câteva fire de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli orezul şi îl laşi să se înmoaie în apă rece. Cureţi legumele şi le speli. Tai ceapa şi usturoiul în rondele, iar restul de legume le dai pe răzătoarea mare.

Speli ştevia şi o tai în fâşii înguste. Căleşti legumele timp de 1 minut în ulei, la foc mediu, amestecând din când în când.

Stingi cu apa fierbinte şi fierbi legumele şi peştele 10 minute. Adaugi orezul şi ştevia şi continui fierberea 5 minute. Sărezi şi condimentezi ciorba după gust şi o acreşti cu zeamă de lămâie, după gust. Presari pătrunjel peste porţii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.