Ciorba de peste cu verdeata si bors

Printeaza

Ciorba de peste cu verdeata si bors din: crap, morcovi, telina, bors, ceapa, cartofi, ulei, sare, piper, leustean, marar.

Ciorba_de_peste_cu_verdeata_si_bors

Ingrediente:

  • 800 g de crap
  • 2 morcovi
  • 1/2 de ţelină
  • 1/2 l de borş
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mărar
  • leuştean

Mod de preparare:

Curăţă şi spală morcovii, ţelina şi ceapa. Dă-le pe râzătoare.. Taie cartofii în cubuleţe. Căleşte morcovii, ceapa şi ţelina într-o oală adâncă.

Adaugă 2 Ilde apă, apoi cartofii tăiaţi în cuburi, sare şi piper. Lasă totul să fiarbă la foc potrivit mai bine de o jumătate de oră, ca să se pătrundă legumele.

Curăţă peştele şi taie-l în bucăţi, pune-l în oală şi lasă să clocotească cinci minute. Adaugă borşul fiert separat, lasă să dea un clocot şi ia de pe foc.

Presară mărar şi leuştean! în Deltă, la ciorba de peşte se serveşte un mujdei foarte concentrat (usturoiul bătut temeinic cu ulei, până devine ca o smântână densă).

Ciorba de peste cu verdeata si bors

Ciorba_de_peste_cu_verdeata_si_bors

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.