Ciorba de peste marin si scoici

Printeaza

Ciorba de peste marin si scoici

Ingrediente:Ciorba de peste marin si scoici

  • 1,500 peşte mic (guvizi, macrouri, cambulă)
  • 25 scoici sau midii
  • şo­fran
  • sare
  • 1/21 vin alb
  • puţină boia iute
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceapă
  • 200 g zar­zavat
  • 200 g roşii
  • 1 /2 lămaie
  • 1 1/21 apă

 

Mod de preparare:

Zarzavatul ras se pune la fiert în apă cu sare. După 35- 40 minute, se adaugă peştele tăiat în două, scoicile sau midiile, roşiile curăţate şi tă­iate, dafinul, boiaua, şofranul şi vinul cu care mai fierbe 15-20 minute.

Se acreste cu zeamă de lămaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.