Ciorba de peste si raci

Printeaza

 Ciorba de peste si raci

Ingrediente:Ciorba de peste si raci

  • 700 g peşte (preferabil şi crap) oceanic
  • 20 raci
  • 21/1 l supă sau zeamă de peşte
  • 1fir de praz
  • 1ceapă
  • 1/4 linguriţă de boia roşie
  • sare
  • 200 g roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 ouă
  • 3 linguri smantană
  • 1/2 lămîie

 

Mod de preparare:

Peştele fără oase se spală, se taie bucăţi şi se fierbe în supă cu roşiile, ceapa şi prazul tăiate mărunt.

Pe parcurs se pun cozile de raci fierţi, tăiaţi mărunt, boiaua, 1/4 1 zeamă în care au fiert racii şi fileurile de anşoa tă­iate, ouăle fierte (8 minute) şi tocate.

Se termină cu smantană şi verdeaţa tocată. Se poate acri cu zeamă de lămaie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. BUNA RAU CIORBA CU RACI!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.