Ciorba de pleurotus (bureti negri)

Printeaza

Ciorba de pleurotus (bureti negri) din: ciuperci, morcovi, ceapa, usturoi, faina, sare, piper, vereata, smantana, galbenus.

Ingrediente:Ciorba_de_pleurotus

  • 500 g ciuperci pleurotus proaspete
  • 2-3 morcovi rasi
  • 2 cepe
  • usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare, piper, dupa gust
  • verdeata
  • smantana
  • 1 galbenus

 

Mod de preparare:

Pui buretii pe foc cu ceapa, cu ulei si apa. Adaugi si 1 lingura de faina si lasi sa se inmoaie bine. Adaugi morcovul ras si condimente, verdeturi, usturoi si lasi sa fiarba bine.

Cand este gata, dregi ciorba cu smantana si galbenus.

Ciorba de pleurotus

Ciorba_de_pleurotus

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.