Ciorba de porc cu castraveti murati

Printeaza

Ciorba de porc cu castraveti murati din: carne de porc, castraveti, bulion, ceapa, patrunjel,  morcov, marar, smantana.

Ingrediente:Ciorba_de_porc_cu_castraveti_murati

  • 500-600 g carne de porc mai grasă
  • 400 g castraveţi muraţi (în saramură)
  • 2 linguri bulion
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 morcov
  • 1 legătură mărar verde
  • 200 g smântână

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi potrivite şi le pui la fiert într-o oală cu 3 l apă. Iei spuma formată şi, când carnea este pe jumătate fiartă, adaugi castraveţii tăiaţi în cubuleţe şi laşi să fiarbă.

Când carnea este aproape fiartă, adaugi în oală ceapa tocată mărunt, morcovul şi pătrunjelul raşi şi bulionul. Laşi să fiarbă 5 minute, apoi dregi ciorba cu smântână.

Serveşti ciorba cu mărar verde tocat şi presărat deasupra.

Ciorba de porc cu castraveti murati

Ciorba_de_porc_cu_castraveti_murati

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.