Ciorba de porc cu cimbru

Printeaza

Ciorba de porc cu cimbru din: piept de porc, cartofi, zeama de varza acra, morcov, patrunjel, ceapa, rosii in bulion, ulei, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Retete_6

  • 300 g piept de porc
  • 200 g cartofi
  • 1 l zeama de varza acra
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert carnea tăiată în bucăţele potrivite. Luaţi spuma ori de câte ori este cazul. Adăugaţi cartofii, curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în cubuleţe. Căliţi apoi celelalte legume tăiate şi puneţi-le în oală la fiert. Când legumele şi carnea au fiert, adăugaţi roşiile, tăiate cubulete, zeama de varză fiartă separat, potriviţi de sare şi piper şi adăugaţi cimbrul.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.