Ciorba de porc cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba de porc cu zeama de varza din: carne de porc, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, rosii, leustean, tarhon, zeama de varza.

Ingrediente:Ciorba de porc cu zeama de varza

  • carne de porc
  • morcovi
  • telina
  • patrunjel
  • pastarnac
  • ceapa
  • rosii
  • leustean
  • tarhon
  • zeama de varza

Carnea de porc, o opăreşti şi o pui la fiert, având grijă să iei spuma. După ce s-a fiert carnea, adaugi zarzava­tul tocat, morcovi, ţelină, pătrunjel, păstârnac, ceapă şi le laşi să fiarbă bine, apoi adaugi roşii decojite şi tăiate mărunt sau pastă de roşii şi leuştean tocat.

Dacă îţi place, poţi să dregi ciorba cu smântână amestecată cu ou, făină şi apă, dar în loc de leuştean presari tarhon tocat. Mai fierbi ciorba 10 minute la foc molcom, apoi o acreşti, după gust, cu zeamă de varză fiartă separat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.