Ciorba de porc cu zeama de varza
PrinteazaCiorba de porc cu zeama de varza din: carne de porc, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, rosii, leustean, tarhon, zeama de varza.
- carne de porc
- morcovi
- telina
- patrunjel
- pastarnac
- ceapa
- rosii
- leustean
- tarhon
- zeama de varza
Carnea de porc, o opăreşti şi o pui la fiert, având grijă să iei spuma. După ce s-a fiert carnea, adaugi zarzavatul tocat, morcovi, ţelină, pătrunjel, păstârnac, ceapă şi le laşi să fiarbă bine, apoi adaugi roşii decojite şi tăiate mărunt sau pastă de roşii şi leuştean tocat.
Dacă îţi place, poţi să dregi ciorba cu smântână amestecată cu ou, făină şi apă, dar în loc de leuştean presari tarhon tocat. Mai fierbi ciorba 10 minute la foc molcom, apoi o acreşti, după gust, cu zeamă de varză fiartă separat.
Poftă bună!