Ciorba de porc si pui

Printeaza

Ciorba de porc si pui din: carne de pui, oase de porc, ceapa, telina, ardei, morcovi, rosii, cartofi, ou, bors, sare, leustean.

Ingrediente:Ciorba_de_porc_si_pui

  • 500 g carne de pui (aripi, pulpe inferioare)
  • 500 g oase de porc
  • 3 cepe
  • 1/2 ţelină
  • 2 ardei roşii
  • 2 morcovi
  • 1 conservă roşii întregi
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • borş (după gust)
  • sare
  • leuştean proaspăt

 

Mod de preparare:

îIntr-o oală pui oasele de porc, carnea de pui, cepele şi ţelina tăiate cubuleţe, morcovii raşi şi ardeii tocaţi mărunt. Acoperi cu apă şi pui oala pe foc. Laşi să fiarbă şi din când în când iei spuma, cu o spumieră.

După ce carnea şi legumele s-au fiert, adaugi cartofii şi îi laşi să fiarbă, acoperind oala cu un capac Când cartofii sunt pătrunşi, adaugi roşiile din conservă, acoperi din nou cu capacul şi laşi să mai dea 2-3 clocote.

Apoi torni borşul şi laşi să fiarbă timp de 10 minute. în ultimele minute adaugi oul bătut, amestecând repede. Opreşti focul, sărezi ciorba după gust, presari leuşteanul tocat mărunt şi serveşti ciorba.

Ciorba de porc si pui

Ciorba_de_porc_si_pui

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.