Ciorba de potroace cu orez
PrinteazaO reteta gustoasa de ciorba de potroace din: orez, aripi de curcan, zeama de varza, morcov, ceapa, telina, verdeata si bulion.
Ingrediente :
- 2 gâturi şi o aripă de curcan
- 11 zeamă de varză
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 ţelină mică
- 3 linguri orez
- verdeaţă
- 1 lingură de bulion
Mod de preparare:
Speli şi cureţi bine măruntaiele de curcan şi le fierbi. Cureţi morcovul, ceapa, ţelina şi le tai mărunt. Fierbi zeama de varză în altă cratiţă şi o laşi deoparte. Când carnea este fiartă pe trei sferturi, pui zarzavatul şi orezul.
După ce au fiert şi acestea, adaugi zeama de varză, bulionul şi potriveşti gustul de sare. Verdeaţă presari numai atunci când aduci ciorba la masă.
Ciorba de potroace cu orez
Pofta buna!