Ciorba de potroace de pasare

Printeaza

Ciorba de potroace de pasare din: carne de pasare, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, orez, zeama de varza, leustean, sare.

Ingrediente:Ciorba de potroace de pasare

  • aripile, gâtul, pipota şi o parte de la spatele unei păsări
  • 2 morcovi
  • un pătrunjel
  • un păstârnac
  • jumătate de ţelină
  • două linguri de orez
  • zeamă de varză
  • leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb bucăţile de pasăre. Se ia spuma şi se adaugă zarzavaturile curăţate, spălate şi tăiate fideluţă. Se lasă să fiarbă încet, la foc potrivit, iar când zarzavatul este fiert se adaugă orezul, sare după gust şi zeamă de varză clocotită separat şi spumuită.

La sfârşit se adaugă leuştean verde tocat şi se acoperă. Se mai lasă puţin să stea şi apoi se serveste.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.