Ciorba de pui cu chimen

Printeaza

Ciorba de pui cu chimen din: carne de pui, ceapa, morcov, chimen, telina, patrunjel verde, sare, piper, bors, lamaie, apa, mazare, fasole verde.

Ingrediente:Ciorba de pui cu chimen

  • 1 kg carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 linguri chimen
  • 1 ţelina
  • 2 rădăcini de pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1/2 l borş
  • zeama de la o lămâie
  • 4 I apă
  • 100 g mazăre
  • 200 g fasole verde

 

Mod de preparare:

Tranşezi puiul, îl speli şi îl pui la fiert în apă rece.

Adaugi legumele curăţate şi spălate, morcovul, ţelina, rădăcina de pătrunjel tăiate cubuleţe, mazărea şi fasolea verde opărită. Ceapa tocată mărunt o căleşti în uleiul de măsline, împreună cu chimenul, timp de 4 minute, apoi o adaugi în oală.

Fierbi supa 30 de minute sau până când e fiartă carnea, apoi adaugi borşul fiert separat sau zeama de lămâie şi mai fierbi 5 minute. Când ciorba este gata, potriveşti gustul de sare şi de piper.

Serveşti ciorba cu pătrunjel verde tocat şi presărat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.