Ciorba de pui cu legume si cus-cus

Printeaza

Ciorba de pui cu legume si cus-cus din: telina, ceapa, conopida, cartofi, morcovi, fasole, cus-cus, ciocanele de pui, condimente, patrunjel.

Ingrediente:Ciorba de pui cu legume si cus-cus

  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • 2 bucăţele de conopidă
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 mână fasole verde
  • 3 linguri cuş-cuş
  • 6 ciocănele de pui
  • sare
  • condimente pentru ciorbă
  • pătrunjel verde (opţional)

 

Mod de preparare:

Se pune carnea spălată într-o oală, ca să fiarbă.

Se ia spuma de câte ori este nevoie. între timp, se curăţă şi se toacă legumele, apoi se adaugă şi ele în oala cu carnea. Când toate ingredientele sunt fierte, se adaugă sarea, condimentele şi cuş-cuş-ul.

Se lasă totul să mai dea în două-trei clocote, apoi se acoperă oala cu un capac. Se serveşte ciorba caldă, cu pătrunjel verde tocat şi presărat deasupra, în farfurie

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.