Ciorba de pui cu legume si taietei
PrinteazaCiorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare.
- 2 spinări de pui
- 2 ciocănele
- 2 aripi
- o ceapă
- un morcov
- un ardei gras
- o felie dintr-o rădăcină de ţelină
- o rădăcină păstârnac
- o rădăcină pătrunjel
- 500 ml zeamă de varză
- tăieţei, după gust
- sare
Mod de preparare:
Carnea se spală şi se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia spuma ori de câte ori apare şi apoi se pun legumele tăiate mărunt.
Când carnea a fiert, se scoate şi se curăţă de pe oase. Se pune înapoi în oală, se toarnă zeama de varză şi se adaugă tăieţeii. Se mai lasă la fiert cât să se fiarbă tăieţeii.
Pofta buna!