Ciorbă de pui cu omletă
PrinteazaCiorbă de pui cu omletă din: pui, oua, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, cartofi, bors, leustean si sare.
Ingrediente:
- 1 pui
- 6 oua
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 telina mica
- 1 radacina de patrunjel
- 3 cartofi
- 1 l bors
- 2 legaturi leustean
- sare
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea, porţionaţi-o şi spălaţi-o, apoi puneţi-o la fiert în 21 apă cu sare. Adăugaţi legumele, tăiate după plac. Când legumele sunt bine fierte, puneţi borşul fiert separat şi 1 legătură de leuştean tocat mărunt şi mai lăsaţi să fiarbă 2-3 minute.
Faceţi o omletă în care puneţi şi 1 legătură de leuştean tocat. Când omleta este frumos rumenită, rulaţi-o ca pe o clătită, tăiaţi-o şi puneţi feliile în ciorbă. Potriviţi de sare şi serviţi ciorba fierbinte.
Pofta buna!