Ciorbă de pui cu omletă

Printeaza

Ciorbă de pui cu omletă din: pui, oua, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, cartofi, bors, leustean si sare.

Ingrediente:Retete_1

  • 1 pui
  • 6 oua
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 cartofi
  • 1 l bors
  • 2 legaturi leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea, porţionaţi-o şi spălaţi-o, apoi puneţi-o la fiert în 21 apă cu sare. Adăugaţi legumele, tăiate după plac. Când legumele sunt bine fierte, puneţi borşul fiert separat şi 1 legătură de leuştean tocat mărunt şi mai lăsaţi să fiarbă 2-3 minute.

Faceţi o omletă în care puneţi şi 1 legătură de leuştean tocat. Când omleta este frumos rumenită, rulaţi-o ca pe o clătită, tăiaţi-o şi puneţi feliile în ciorbă. Potriviţi de sare şi serviţi ciorba fierbinte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.