Ciorba de pui cu praz si dovlecel
PrinteazaCiorba de pui cu praz si dovlecel din: măruntaie de pui, praz, dovlecel, ardei gras verde, lamie, sare, patrunjel.
Ingrediente:
- măruntaie de pui
- 1 praz
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras verde
- sucul a două lămâi
- sare
- pătrunjel
- partea albă a unui praz
Mod de preparare:
Măruntaiele bine spălate se pun la fiert în doi litri de apă cu sare. Se îndepărtează spuma ori de câte ori apare si, între timp, se taie mărunt legumele. Se adaugă legumele si se lasă la fiert în continuare.
După ce legumele si carnea au fiert, se trage vasul de pe foc, se pune sucul de lămâie strecurat, se amestecă, se lasă 5 minute si apoi se repotriveste gustul de sare. Se presară pătrunjel tocat si se aduce la masă cu rondele de praz deasupra.
Ciorba de pui cu praz si dovlecel
Pofta buna!