Ciorba de pui cu tarhon si iaurt

Printeaza

Ciorba de pui cu tarhon si iaurt din: piept de pui sau piept de curcan cu os, ceapa, sare, piper negru, tarhon congelat sau conservat în oţet, iaurt degresat, oua.

Ciorba_de_pui_cu_tarhon_si_iaurt

Ingrediente:

  • 1 piept de pui sau 300 g piept de curcan cu os
  • 1 ceapă mare
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1 linguriţă tarhon congelat sau conservat în oţet
  • 200 g iaurt degresat
  • 2 gălbenuşuri

Mod de preparare:

Indepărtezi pielea de pe pieptul de pui şi îl fierbi bine, în 1 1/2 ,litri de apă, până se desprinde carnea de oase. Scoţi pieptul de pui, îl cureţi de oase şi porţionezi carnea. In supa rămasă, pui la fiert o ceapă curăţată, spălată şi tăiată mărunt.

După 10 minute, adaugi tarhonul, sare şi piper după gust şi bucăţile de carne. Continui fierberea pentru 2-3 minute, după care adaugi gălbenuşurile bătute cu iaurtul.

Reduci intensitatea focului şi laşi să mai dea în câteva clocote. Această ciorbă poate fi consumată în oricare fază a dietei.

Ciorba de pui cu tarhon si iaurt

Ciorba_de_pui_cu_tarhon_si_iaurt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.